VoIP 'Voice over IP'

Over VoIP bij Tipcon IT Solutions

VoIP staat voor 'Voice over IP', en is simpel gezegd bellen via internet. Omdat telefoneren en dataverkeer worden samengevoegd, werkt VoIP kostenbesparend. Voor verschillende bedrijven zijn verschillende vormen van VoIP aantrekkelijk. Zo is voor kleinere ondernemingen de zogenaamde hosted VoIP interessant. Hierbij wordt uw telefoon onderdeel gemaakt van een gedeelte van een centraal VoIP netwerk. U heeft dan geen eigen server nodig.

Betaling geschiedt maandelijks en het grote voordeel is dat u slechts betaalt voor de diensten die u ook daadwerkelijk afneemt. Daarnaast zou u kunnen overwegen om voor een eigen centrale te kiezen. Deze optie is vaak geschikt voor bedrijven met tien of meer medewerkers omdat dat meer mogelijkheden biedt.

Wij van Tipcon IT Solutions staan u graag met raad en daad terzijde. Wij kunnen u adviseren met betrekking tot de verschillende opties en daarnaast kunnen wij uw uiteindelijke keuze ook nog eens realiseren. Informeer naar de mogelijkheden en wij brengen u op de hoogte van alle 'ins and outs' rondom VoIP.

Ga terug naar home

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.