Opdracht & Aanleiding

WorldSkills Netherlands organiseert, faciliteert en begeleidt vakwedstrijden door heel Nederland. Om passende wedstrijden te kunnen schrijven en de jurering hiervan zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft WorldSkills Netherlands, Tipcon gevraagd om hier software voor te ontwikkelen. Met de software is het mogelijk om met meerdere schrijvers samen een wedstrijdopdracht te schrijven. Deze opdracht wordt gecontroleerd door diverse mensen met hun eigen specialisatie. Als de opdracht goedgekeurd is kan deze georganiseerd worden als een wedstrijd. Deelnemers kunnen zich via hun opleiding inschrijven voor voorronde wedstrijden. Als ze hierin goed scoren kunnen zij zich kwalificeren voor de landelijke finales.

Competitie registratie software
Met de competitie registratie software kunnen honderden gebruikers hun rol vervullen. Door opdrachten te organiseren als wedstrijd, kunnen juryleden gemakkelijk zijn of haar wedstrijd jureren. Met een grote nauwkeurigheid worden alle punten ingevuld en worden scores berekend zodat hier geen menselijke fouten meer gemaakt kunnen. Het systeem zorgt voor eerlijke vakwedstrijden in heel Nederland!

Opdrachtontwikkeltool
Met verschillende schrijvers verspreid over heel Nederland is het erg lastig een wedstrijdopdracht te schrijven. Met een systeem wat volledig gebaseerd is op versiebeheer en verschillende schrijvers wordt het gemakkelijk om een opdracht te schrijven die voldoet aan alle (crebo) onderwijseisen. De opdrachten zijn met een enkele druk op de knop te exporteren naar het Competitie Registratie Systeem.

Card image cap

WorldSkills Netherlands
Maatwerk software
Onderwijs, Evenementen

www.worldskillsnetherlands.nl

Ga terug naar projecten

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.