Opdracht & Aanleiding

Op zoek naar een nieuwe medewerker uit Meierijstad of omgeving? Of op zoek naar een baan in het ondernemende Meierijstad? Werkinmeierijstad is de enige vacaturesite die zich volledig en exclusief op de fusiegemeente Meierijstad richt.

De vacaturesite startte pas in 2016, maar is in Meierijstad al uitgegroeid tot dé belangrijkste plek voor werkgevers om hun vacatures te delen. Vele matches kwamen dankzij werkinmeierijstad.nl al tot stand en onderstrepen daarmee het belang en succes van de site, waar intussen wekelijks nieuwe vacatures worden geplaatst. Uit alle branches.

Bezoekersaantallen liggen in het eerste jaar gemiddeld op zo’n 15.000 unieke bezoekers per maand. Statistieken laten nog steeds een stijgende lijn zien. Uit die statistieken blijkt ook dat de site niet alleen een lokale, maar ook een sterk regionale aantrekkingskracht heeft. Meierijstad is duidelijk in trek als populaire werkgever.

Heb je een vacature in Meierijstad? Of zoek je hier een baan? Je zoektocht naar een geschikte werkgever of werknemer start op werkinmeierijstad.nl

Card image cap

Werk in Meierijstad
Maatwerk software
Vacatures

www.werkinmeierijstad.nl

Ga terug naar projecten

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.