Nieuwe tarieven Tipcon

Wijziging Servicepakket Zakelijk

Per 1 juli 2021 wijzigt er een en ander in onze dienstverlening.

  • We gaan werken met pakketten waarbij u vooraf bepaalde services kunt inkopen. Omdat er met vaste prijzen gewerkt gaat worden voor deze pakketten weet u vooraf precies welke vaste kosten u maakt voor het beheer en de ondersteuning van uw ict-infrastructuur.

  Als u hierover meer informatie wenst of wil weten of deze pakketten voor u interessant zijn kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak om alles te bespreken en door te rekenen.  

  • In navolging van het vorige punt stoppen we met het Servicepakket Zakelijk per 1-1-2022. Het is dan dus niet meer mogelijk om vooraf uren in te kopen of gebruik te maken van de storingsdienst die verbonden zit aan het Servicepakket. Indien u gebruik maakt van een Servicepakket Zakelijk nemen wij voor 1-1-2022 contact met u op om de overstap naar de nieuwe dienstverlening door te nemen. Vanaf het moment van beëindigen van het Servicepakket Zakelijk en het niet afnemen van de nieuwe vorm van dienstverlening ontvangt u facturen voor de verrichte werkzaamheden. Kortom uurtje-factuurtje.

 

 Onze tarieven worden per 1-7-2021 verhoogd.  

  • Uurtarief HW/SW                  € 72,50                
  • Uurtarief Development          € 85,-
  • Uurtarief Consultancy           € 110,-  

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.  

 

 


Geschreven door:
Renate Leppers
Datum:
10 juni 2021

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.