Stagiair wordt nieuwe collega

Hallo, mijn naam is Bink Walstra. Ik heb me reeds eerder voorgesteld op deze website, maar toen als stagiair. Recentelijk heb ik mijn stageperiode op de afdeling Development afgerond bij Tipcon.

Als stagiair bij Tipcon ben je geen buitenbeentje of iemand die de vervelende klusjes moet doen. Ik heb zelfs mee mogen werken aan lopende projecten voor echte klanten en gewerkt aan applicaties die echt gebruikt gaan worden. Voordat ik bij Tipcon stage ging lopen, had ik erg weinig ervaring met de applicaties die bij Tipcon gebruikt worden. Na verloop van de stage is dit totaal veranderd. Ik durf nu zelfs te zeggen dat ik die applicaties onder de knie heb.

Ik had van tevoren niet verwacht dat een stageperiode zó leuk en leerzaam kon zijn. Door al mijn goede ervaringen bij Tipcon heb ik er zelfs voor gekozen om verder te werken-leren bij Tipcon! Mijn opleiding maak ik af en daarnaast ga ik 2 dagen in de week aan de slag bij Tipcon. Ik ben dan ook super blij dat hiervoor de mogelijkheid is vanuit Tipcon. Ik kijk uit naar deze nieuwe werken-leren periode.


Geschreven door:
Bink Walstra
Datum:
08 februari 2022

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.