Nieuwe medewerker

Een introductie

Hoi mijn naam is René Verbeek ik ben de nieuwe systeembeheerder bij Tipcon.

Ik ben al vanaf mijn 18e bezig met IT en de techniek is de afgelopen jaren redelijk gewijzigd (innovatie) hierdoor is het voor mij altijd interessant gebleven.
De nodige ervaring heb ik door de loop der jaren wel vergaard en altijd bijgespijkerd door telkens weer nieuwe dingen te leren en of van de juiste personen zaken geleerd te krijgen, uiteindelijk vorm je samen een team en kennis delen vormt meer kwaliteiten dan alles alleen te willen doen.

Zo ben ik ook bij Tipcon terecht gekomen daar deze iemand zochten met kennis en kunde voor de functie van systeembeheerder en daarbij ook aanvulling op het bestaande team. Dus vanaf heden zal ik zowel klant ondersteuning gaan bieden als ook collega's en zo samen Tipcon naar de volgende fase te brengen.

Ik ben 44 jaar getrouwd met Pascalle en samen hebben wij 2 prachtige kinders (dochter Rachel van 16 en zoontje Quinten van 15) naast dit lekker drukke maar zeker gezellige gezin met dagelijkse bezigheden heb ik natuurlijk ook mijn eigen hobby's/interesses bestaande uit luisteren naar muziek (af en toe beetje zelf samenstellen met de nodige nostalgische apparatuur) kijken van een film, bordspel, relaxen, potje online gamen met vrienden, veel lezen over IT (Tweakers en Reddit) zijn mijn favoriet en daarnaast heb ik een grote passie voor F1 en dat is toch al zeker sinds de jaren 90

Ik ben blij om bij Tipcon mijn kennis en kunde te mogen vertonen maar ook zeker om dit nog vele jaren te mogen gaan doen, natuurlijk maar zeker ook voornamelijk samen.

Quote: Think out of the box


Geschreven door:
René Verbeek
Datum:
07 november 2022

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.