Oververhitting apparatuur

Vorig jaar was het warm…. Dit jaar is het heet….

Alle elektrische apparaten zoals computers, routers, servers etc. produceren warmte. Deze warmte moet worden afgevoerd om te voorkomen dat de temperatuur van de apparatuur tot een onaanvaardbaar niveau stijgt. Als de omgevingsruimte dan ook nog eens heel warm is, is het niet mogelijk om de warmte af te geven aan de omgevingsruimte. Met als gevolg dat de apparatuur oververhit raakt en uitvalt.  

De enige oplossing hiervoor is ervoor zorgen dat de omgevingstemperatuur van de ruimte waarin apparaten staan wordt verlaagd. Een temperatuur van 27 graden Celsius is daarbij prima. In veel gevallen betekent dit dat er in een ruimte met werkende apparaten een airco geplaatst moet worden.

Indien de temperatuur snel oploopt is het misschien mogelijk voor nu een tijdelijke oplossing creëren, maar het is ons advies om voor de toekomst op zoek te gaan naar een definitieve oplossingen om te kunnen koelen.

Wellicht heeft u de temperatuur in uw ruimten al goed geregeld, maar het kan ook zijn dat u graag extra advies wil of de situatie ter plekke door ons wil laten controleren. In dat geval komen we graag bij u langs. Bel ons even om een afspraak te maken: 0413-700970.

Ook in de vakantieperiode werken wij door….


Geschreven door:
Renate Leppers
Datum:
26 juli 2019

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.