Het ontstaan van Tipcon

..en de diensten die wij bieden!

Tipcon is opgericht in 2010. Als V.O.F. gestart door twee vrienden. Nadat beide hun opleiding hebben afgerond is Tipcon ontstaan. De eerste werkplek was gecreëerd in de garage van een van de eigenaren.

Met de start van Tipcon hebben zij samen het "Incast" systeem ontworpen. Dit systeem geeft de mogelijkheid om zelf reclameborden te ontwerpen en deze te tonen op digitale monitors. Inmiddels draait dit systeem in een groot aantal commerciële ruimtes in Erp en omgeving.

Na het eerste succes van Tipcon is het bedrijf snel gegroeid. Grotere huisvesting is gevonden aan de Cruijgenstraat 21a te Erp. Momenteel heeft Tipcon 11 medewerkers en een breed scala aan kleine en grote klanten. Klanten vanuit het gehele land benaderen Tipcon om een project te laten ontwikkelen.

Tipcon bestaat uit twee afdelingen. Beide afdeling werken erg nauw samen maar hebben beide een aparte taak. Een afdeling automatisering en een afdeling development.

Tipcon biedt computer- en netwerkondersteuning en daarnaast kun je bij Tipcon terecht voor webdesign, applicaties, uren systemen en overige IT-oplossingen. Dit kan in beheer van Tipcon of in eigen beheer. Tipcon werkt met een eigen ontwikkeld CMS Systeem. Voordeel hierbij is dat de applicaties altijd op hoge snelheid en zonder problemen blijven werken; Er wordt namelijk alleen geïntegreerd wat echt nodig is.

Tipcon positioneert zichzelf als de totaal aanbieder op IT gebied. Indien een klant op zoek is naar hardware, netwerkondersteuning of applicatieontwikkeling kan dit alles door een partij worden aangeboden. Omdat Tipcon zich hierdoor onderscheidt in de markt hebben we veel loyale klanten.


Geschreven door:
Bart Jaminon
Datum:
04 januari 2015

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.