Tipcon viert klein feestjeā€¦.

Een Microsoft-partner is een bedrijf dat lid is van het partnernetwerk van Microsoft. Een partner regelt de verkoop en de implementatie van de software van Microsoft. Dit doet Microsoft namelijk niet zelf. Elke partner heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van producten en branches. Met trots mogen wij aankondigen dat we onlangs erkend zijn als 'Microsoft Solutions Partner Modern Work SMB'.

 

Wat betekent dit voor u?

 

  1. Expertise op Maat: Elke Microsoft Partner heeft zijn unieke specialisatie. Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan de algemene eisen van Microsoft, maar dat we ook specifieke expertise hebben in bepaalde producten en branches die essentieel zijn voor het MKB.

 

  1. Ervaren en Bewezen: Om deze erkenning te verkrijgen, moeten bedrijven aan strikte eisen voldoen. We zijn minstens 5 jaar actief geweest, hebben met succes diverse certificaten behaald en hebben onze vaardigheden in de praktijk bewezen.

 

  1. Uitmuntende Ondersteuning: Als Microsoft Partner zijn we bij uitstek in staat om u te voorzien van deskundig advies en uitgebreide ondersteuning op het gebied van Microsoft-producten, variërend van gegevensbeheer tot implementatie.

 

Met deze erkenning benadrukken we hoe belangrijk kwaliteit en groei voor ons zijn. Onze samenwerking met Microsoft stelt ons in staat om u nog beter van dienst te zijn en oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen. U kunt ons bereiken via helpdesk@tipcon.nl of telefonisch op 0413-700970.


Geschreven door:
Sem Roijackers
Datum:
05 oktober 2023

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.