Coronavirus

Bij Tipcon IT Solutions is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. De Nederlandse regering heeft aangescherpte maatregelen aangekondigd in verband met coronavirus COVID-19. En wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen leidt. Hieronder welke maatregelen wij treffen.

In de vestiging
Medewerkers die vanuit huis kunnen werken, werken vanuit huis.
In de vestiging beperken we het hand-op-hand contact. Onze vestiging heeft bovendien richtlijnen voor fysiek contact. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen of houden van afstand. Indien medewerkers lichte gezondheidsklachten ervaren verwachten wij dat zij thuis blijven.

Bezoek op locatie
Onze medewerkers zullen het bezoeken van klanten zoveel mogelijk beperken. Tipcon is telefonisch wel gewoon bereikbaar. Als u vragen heeft kunt u contact  met ons opnemen en proberen wij u op afstand te ondersteunen. Bij dringende zaken welke niet op afstand op te lossen zijn proberen we met u tot een andere oplossing te komen. Dit gaat altijd in onderling overleg.

Hulpvraag
Indien u problemen ervaart rondom uw ICT-omgeving kunt u het beste uw probleem via e-mail kenbaar maken bij onze helpdesk: helpdesk@tipcon.nl. Wij zullen uw melding dan zo spoedig mogelijk oppakken. 

Tot slot We verwachten vooralsnog geen problemen met het uitleveren van bestellingen of bereikbaarheid. Ook bij ons gaan zaken soms wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We zijn en blijven met alle medewerkers van Tipcon hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Geschreven door:
Renate Leppers
Datum:
16 maart 2020

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.