Nieuwe medewerker

Een introductie

Hallo,

Mijn naam is Boy Smits. Ik ben de nieuwe werknemer bij Tipcon. U kunt mij aan de telefoon krijgen als u contact opneemt met Tipcon.

Ik heb voorheen altijd in de techniek gewerkt. Ik ben opgeleid als installatiemonteur en heb over de jaren heen diverse jobs gehad. Al langere tijd heb ik de ambitie om in de ICT-sector te gaan werken. Mijn doel is om te beginnen als helpdeskmedewerker en mij dan verder te ontwikkelen richting systeem-en werkplekbeheer. Ik ben uiteraard heel erg blij dat Tipcon mij deze kans biedt om te starten als Helpdeskmedewerker.

Ik ben de trotse vader van een kleine meid, genaamd Naomi. Ze is nu 3 jaar en wordt in juli 2022 4 jaar. Ik ben echt een buitenmens en ga ook graag de natuur in. Lekker een stuk wandelen door de bossen of een ritje naar Vaals om daar even uit te waaien.

Verder ben ik een autosportliefhebber. Voor een Formule 1-wedstrijd blijf ik graag thuis of ik heb de stream aan op de telefoon als ik toch ergens anders moet zijn. Andere autosporten zoals de Indycar, Nascar, WEC en IMSA kijk ik ook graag, maar deze volg in niet zo intens als de Formule 1.

Nogmaals, ik ben enorm blij om bij Tipcon te mogen werken. En ik hoop dat wij nog vele jaren samen kunnen werken.

Met vriendelijke groet,

Boy Smits

Helpdeskmedewerker

Tipcon IT Solutions


Geschreven door:
Boy Smits
Datum:
22 juni 2022

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.