Bijdrage Tipcon

tijdens Skills The Finals

Bijdrage Tipcon tijdens Skills The Finals 

23 en 24 maart 2023 RAI Amsterdam 

Skills The Finals is hét evenement vol vakwedstrijden waar ruim 700 finalisten twee dagen strijden in hun vakgebied. Deelnemende studenten tonen tijdens deze tweedaagse competitie zowel hun soft skills als technische vaardigen in vakgebieden zoals IT, horeca, engineering en gezondheidszorg. Naast de mogelijkheid om Nederlands kampioen te worden geeft het de deelnemers waardevolle netwerkmogelijkheden en blootstelling aan potentiële werkgevers.

Tipcon is al meer dan 10 jaar partner van dit jaarlijks terugkerende evenement en ook dit jaar hebben wij weer gezorgd voor de ICT-infrastructuur gedurende de week van het event. Ons team heeft de honderden deelnemers en standhouders voorzien van werkplekken en de benodigde netwerk infrastructuur. Daarnaast hebben wij gedurende het evenement gezorgd voor de onsite ondersteuning van de 52 vakwedstrijden.

 Enkele cijfers:

  •          357 Lenovo laptops uitgerold voorzien van diverse software.
  •          16 Brother printers om voldoende print capaciteit te bieden.
  •          57 Ubiquiti wifi-accespoints uitgerold om een volledige dekkend wifi 6 netwerk te kunnen garanderen.

Dankzij een goede voorbereiding en een fijne samenwerking met de organisatie: Worldskills Netherlands, JEFI Digital en de Amsterdam RAI hebben we voor een robuuste ICT-infrastructuur kunnen zorgen. We zijn trots op onze bijdrage aan het succes van zo'n belangrijk evenement.


Geschreven door:
Bart Jaminon
Datum:
27 maart 2023

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.