Onze expertise

Lees alles over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen!

Automatisering

Netwerken bestaan in verschillende soorten en maten. Zo bestaan er vaste netwerken, maar ook draadloze netwerken. Of combinaties van beide vormen. De IT-specialisten van Tipcon zijn uitstekend opgeleid en zijn daarom prima in staat om u te helpen bij het kiezen van de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Meer weten?

VoIP

VoIP staat voor 'Voice over IP', en is simpel gezegd bellen via internet. Omdat telefoneren en dataverkeer worden samengevoegd, werkt VoIP kostenbesparend. Voor verschillende bedrijven zijn verschillende vormen van VoIP aantrekkelijk. Zo is voor kleinere ondernemingen de zogenaamde hosted VoIP interessant.

Meer weten?

Verkoop

Eén van onze topproducten is 'Tipcon automatisering van A tot Z'. Dit is een totaalservice op maat voor particulier en het bedrijfsleven, waarin u veel van ons mag verwachten. De klant is bij ons koning, en wij denken te allen tijde met u mee om tot de beste oplossing voor u te komen.

Meer weten?

Onze visie

Every day, Tipcon makes thousands of customers happy!

Tipcon levert een breed scala aan ICT diensten voor de particuliere en de zakelijke markt. Telefonie, hardware, volledig systeembeheer en oplossingen op het web zijn diensten die wij aanbieden om het u en uw organisatie gemakkelijker te maken.

Tipcon neemt graag de regie in handen zodat u zich kunt focussen op uw business.

Tipcon bestaat uit een enthousiast team van medewerkers met elk hun eigen expertise. Een klant heeft bij ons een naam en is geen nummer. Laat onze passie voor ICT en daadkracht voor resultaat ook voor u vooruitgang betekenen!

Enkele referenties

Een greep uit onze klanten