Wat we doen

Alles over wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen!

Automatisering

Automatiseer uw bedrijfsprocessen

Netwerken bestaan in verschillende soorten en maten. Zo bestaan er vaste netwerken, maar ook draadloze netwerken. Of combinaties van beide vormen. De IT-specialisten van Tipcon zijn uitstekend opgeleid en zijn daarom prima in staat om u te helpen bij het kiezen van de oplossing die het beste bij uw bedrijf past. Vervolgens zijn wij ook in staat om het gekozen systeem voor u te beheren. Binnen deze werkzaamheid vallen verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de veiligheid van uw systeem, het installeren en instellen van updates voor uw besturingssysteem, en er zorg voor dragen dat services ‘24/7’ beschikbaar zijn. Dit is echter slechts een greep uit de taken die wij als uw systeembeheerder kunnen vervullen. De mogelijkheden zijn nog vele malen uitgebreider. Om precies te weten te komen wat u zoal van Tipcon kunt verwachten op het gebied van systeembeheer, vragen wij u om contact met ons op te nemen.

VoIP

Goedkoop en stabiel bellen!

VoIP staat voor 'Voice over IP' en is simpel gezegd bellen via internet. Omdat telefoneren en dataverkeer worden samengevoegd, werkt VoIP kostenbesparend. Voor verschillende bedrijven zijn verschillende vormen van VoIP aantrekkelijk. Zo is voor kleinere ondernemingen de zogenaamde hosted VoIP interessant. Hierbij wordt u onderdeel gemaakt van een gedeelte van een centraal VoIP netwerk. U heeft dan geen eigen server nodig. Betaling geschiedt maandelijks en het grote voordeel is dat u slechts betaalt voor de diensten die u ook daadwerkelijk afneemt. Daarnaast zou u kunnen overwegen om voor een eigen centrale te kiezen. Deze optie is vaak geschikt voor bedrijven met tien of meer medewerkers, omdat het wat meer mogelijkheden biedt. Wij van Tipcon staan u graag met raad en daad terzijde. Wij kunnen u adviseren met betrekking tot de verschillende opties en daarnaast kunnen wij uw uiteindelijke keuze ook nog eens realiseren. Informeer naar de mogelijkheden en wij brengen u op de hoogte van alle 'ins and outs' rond VoIP.

Verkoop

Voor al uw computerbenodigdheden..

Eén van onze topproducten is 'Tipcon automatisering van A tot Z'. Dit is een totaalservice op maat voor particulier en het bedrijfsleven, waarin u veel van ons mag verwachten. De klant is bij ons koning en wij denken te allen tijde met u mee om tot de beste oplossing voor u te komen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om het structureel verbeteren van uw netwerk, of het installeren van een compleet nieuw ICT-systeem. Wij zijn altijd op zoek naar langetermijnoplossingen. Wij hebben dan ook goede contacten met andere bedrijven en zijn onder meer partner en leverancier van de topmerken Microsoft, APC, Synology en Panda antivirus. Daarnaast leveren wij merken als Samsung, Asus, Linksys, Brother, Cisco en HP. Kortom, Tipcon is een zeer geschikte partner wanneer u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw bedrijf of persoonlijke situatie. Schroom niet en loop even bij ons binnen of neem contact met ons op.

Interessant?

Wacht niet langer en neem contact op
Contact