Servicecontract Particulier

Alle voordelen in één pakket!

Het pakket

Altijd weer frustrerend… Een computer die niet werkt op het moment dat u 'm nodig hebt. Voor wie de zekerheid zoekt van een goed werkend systeem hebben wij het Servicepakket Particulieren ontwikkeld. Voor slechts € 12,95 (incl. BTW) per computer/laptop/tablet* p/m.

U ontvangt

  • De mogelijkheid om snel deskundige hulp te krijgen bij eventuele problemen. Op verzoek logt een medewerker van Tipcon IT Solutions in op uw computer en kijkt direct met u mee met als doel het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.
  • Een gratis anti-virusprogramma
  • Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw pc/laptop. Dit houdt in dat uw computer wordt opgeschoond, er vindt een anti-viruscontrole plaats en uw harde schijf en overige hardware in het systeem wordt gecontroleerd.
  • *Bij 3 computers/laptops/tablets geldt een gereduceerd tarief van € 10,95 per computer/laptop/tablet.

Heel veel voordeel!

Normaliter betaalt u voor het anti-virusprogramma € 39,95 per jaar en een jaarlijkse onderhoudsbeurt kost
€ 70,-. Buiten het Servicepakket Particulieren om rekenen wij bovendien een starttarief van € 15,- voor probleemoplossingen op afstand en daarnaast het dan geldende uurtarief. Kortom, al heeft u maar incidenteel hulp nodig voor een probleem met uw computer, dan bent u al snel goedkoper uit met het Servicepakket Particulieren.

Download formulier

Interessant?

Wacht niet langer en neem contact op
Contact