Gratis overstappen van KPN

Tot 1 juni GRATIS overstappen

KPN Zakelijk wijzigt per 1 juni zijn tarieven en algemene leveringsvoorwaarden. Bij het wijzigen van tarieven en algemene voorwaarden mogen klanten hun abonnement kosteloos opzeggen. Dit betekent dat klanten van KPN tot 1 juni het recht hebben om over te stappen naar een andere provider, zonder een afkoopsom voor hun huidige contract te betalen.

Wat heeft Tipcon u te bieden?

VoIP staat voor Voice over IP, en is simpel gezegd bellen via internet. Omdat telefoneren en dataverkeer worden samengevoegd, werkt VoIP kostenbesparend. Voor verschillende bedrijven zijn verschillende vormen van VoIP aantrekkelijk. Zo is voor kleinere ondernemingen de zogenaamde hosted VoIP interessant. Hierbij wordt u onderdeel gemaakt van een gedeelte van een centraal VoIP netwerk, en heeft u geen eigen server nodig. Betaling geschiedt maandelijks, en het grote voordeel is dat u slechts betaalt voor de diensten die u ook daadwerkelijk afneemt. Daarnaast zou u kunnen overwegen om voor een eigen centrale te kiezen. Deze optie is vaak geschikt voor bedrijven met tien of meer medewerkers, omdat het wat meer mogelijkheden biedt. Wij van Tipcon staan u graag met raad en daad terzijde. Wij kunnen u adviseren met betrekking tot de verschillende opties, en daarnaast kunnen wij uw uiteindelijke keuze ook nog eens realiseren. Informeer naar de mogelijkheden, en wij brengen u op de hoogte van alle 'ins and outs' rond VoIP.

Extra voordeel van VoIP

Om de overstap voor KPN-klanten nog aantrekkelijker te maken worden in de maand mei geen eenmalige kosten bij porteren van enkelvoudige (geografische) nummers in rekening gebracht. Een ander groot voordeel is dat iedereen die is aangesloten op ons VoIP-systeem onderling gratis met elkaar belt. Dus niet alleen intern binnen uw organisatie maar ook naar externe VoIP-gebruikers.

Let op: klanten van KPN moeten voor 1 juni hun contract hebben beëindigd. Dit betekent dat uiterlijk 25 mei het porteringsverzoek moet zijn ingediend bij KPN.


Geschreven door:
Bart Jaminon
Datum:
22 april 2016

Vragen?

Twijfel geen moment en kom in contact met ons.